Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο leatherbag.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Προφίλ

Το μεγάλο ταξίδι του LeatherBag.Gr στη μόδα ξεκίνησε το 2016 με αφετηρία την Αθήνα και προορισμό όλη την Ελλάδα & την Κύπρο. Οι πολυάριθμες διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, από πασίγνωστα brands, που περιλαμβάνει, όχι μόνο του προσδίδουν μοναδικότητα στην ελληνική ηλεκτρονική αγορά αλλά το καθιστούν και ως το πολυκατάστημα για όλες τις ανάγκες και επιθυμίες του Έλληνα καταναλωτή, όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες, όλο το χρόνο.

ΟΡΑΜΑ & ΑΞΙΕΣ

Θέλουμε να είμαστε πρότυπο πολυκαταστήματος στο Internet. Να ξεχωρίζουμε γιατί ανταποκρινόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον σε κάθε προσδοκία του  καταναλωτή.

Οι αξίες μας: Οι αξίες μας είναι τα θεμέλια της εταιρικής φιλοσοφίας :

Ποιότητα προϊόντων
Συνέπεια και αξιοπιστία
Σεβασμός στον καταναλωτή
Δυναμισμός και συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση μέσω της καινοτομίας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, διευκολύνοντας , όσο το δυνατόν περισσότερο , την διαδικασία επιλογής, αγοράς και παραλαβής.

Εστιάζουμε στην ποικιλία που προσφέρουμε και στην ασφάλεια των συναλλαγών.

Επιμένουμε στις συνεργασίες με συνέπεια και ακεραιότητα, στο ομαδικό πνεύμα και σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης για τους εργαζομένους, τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας.

Για εμάς κάθε πελάτης είναι διαφορετικός γιαυτό και μοναδικός. Το λαμπερό φως της Μεσογείου, είναι πηγή έμπνευσης για την παρουσίαση πρωτότυπων συλλογών ένδυσης, υποδημάτων και αξεσουάρ αλλά δεν γνωρίζουμε γεωγραφικούς περιορισμούς στις επιλογές μας για την έκφραση και ανάδειξη της μοναδικότητας του κάθε πελάτη μας.