Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο leatherbag.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική, η οποία έχει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. Βρείτε παρακάτω συγκεντρωτικά το κόστος αποστολής ανάλογα την περιόχη σας:

ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ
Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα ​2,00€  μέχρι τα ​2 ​κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε ​0,60€​.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ
Για αποστολή με παράδοση εντός ​2 ​εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε ​15,00€ μέχρι τα ​2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε ​4,50€​. 

ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ
Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με  παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα ​4,00€ ​μέχρι τα ​2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε ​0,80€​. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής ­ πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).  Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα​ 4,20€ ​μέχρι τα​ 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε ​1,20€​. 

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ,  (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-­3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€ ​μέχρι  τα​ 2​ κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε​ 1,50€  

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ​ανεξαρτήτως προορισμού​, η χρέωση διαμορφώνεται στα ​4,20€ μέχρι τα ​2 ​κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€​.
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, ​συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.


ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για αγορές άνω των 45ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν*
(*εξαιρούνται οι βαλίτσες)