Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο leatherbag.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Πολιτική επιστροφών

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος οποιουδήποτε προϊόντος μας που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη μόλις  ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς (210 7600240) , είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@LeatherBag.gr).


Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής ,το LeatherBag.gr έχει το δικαίωμα να ΜΗ δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να ΜΗΝ προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.


Σε περίπτωση μη  ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον συντρέχουν αθροιστικά τα παρακάτω:

α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή (τηλεφωνικώς ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες,

β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

γ) γίνει αντικατάσταση με άλλο προϊόν της επιλογής του πελάτη .Επιστροφή Χρημάτων ΔΕ γίνεται δεκτή .

δ) Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

ε) σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του προιόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προιόν(π.χ ΔΑΤ. ΑΠ.ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ κ.ο.κ)


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί  η διαδικασία  παράδοσης στη μεταφορική εταιρεία .


Σε περίπτωση που έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική ή κατάθεση, θα πραγματοποιήσουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά.